چهارشنبه 13 آبان 1405

  • تاریخ : 1405/08/13 - 13:41
  • تعداد بازدید : 42
  • تعداد بازدیدکنندگان : 31
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انتصاب مجدد حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضا برنجکار به ریاست پژوهشگاه قرآن و حدیث

با موافقت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حجت الاسلام دکتر رضا برنجکار به عنوان رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث ابقاء و منصوب شد.

انتصاب مجدد حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضا برنجکار به عنوان رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، حجت الاسلام والمسلمین آقای سیدعلی قاضی عسکر؛ رئیس موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث با موافقت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و در طی حکمی حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضا برنجکار را برای مدت چهار سال دیگر به عنوان رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث ابقاء و منصوب کرد.

 

در بخشی از این حکم آمده است؛ «نظر به شایستگی و توانمندی های علمی- عملی و اخلاقی جناب عالی، بدینوسیله به مدت چهار سال به عنوان رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث منصوب می گردید. امیدوارم با اتکال به یاری خداوند متعال و توجهات حضرت ولی عصر (عج)، توان خود را در حد امکان در جهت ارتقاء کیفی و کمی این مجموعه به کار گیرید».

 

اخبار و برنامه های پژوهشگاه قرآن و حدیث در پیام رسان ایتا

https://eitaa.com/quran_hadith

  • گروه خبری : پژوهشگاه قرآن و حدیث
  • کد خبر : 2826
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر خبر

انتصاب مجدد حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضا برنجکار به عنوان رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث