یکشنبه 27 مهر 1404

  • تاریخ : 1393/12/27 - 08:54
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکنندگان : 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تلاش برای گسترش تعاملات علمی میان دو کشور ایران و اندونزی

قائم مقام پژوهشگاه قرآن و حدیث خواستار گسترش تعاملات علمی میان دو کشور ایران و اندونزی شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، حجت ‌الاسلام و المسلمین دکتر رضا برنجکار، قائم مقام پژوهشگاه قرآن و حدیث در دیدار با مسئولان و اساتید دانشگاه رادان فتح اندونزی طی سخنانی گفت: مهمترین ویژگی پژوهشگاه قرآن و حدیث این است که قرآن و حدیث با هم ملاحظه می شود تا بتوانیم معارف اسلامی را به درستی متوجه شده و تبیین کنیم.

وی ابراز داشت: در احادیث به احادیث پیامبرصلی الله علیه و آله و سلم و هم به کتب و هم کتب فرق و مذاهب توجه داریم و در تلاش هستیم تا این مسائل را در کنار هم قرار دهیم.

مشاور عالی رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث در ادامه افزود: در ۲۰ سال اخیر در حدود ۳۰۰ عنوان کتاب را مجلد کردیم که ۵۰۰ جلد شده است.

دکتر برنجکار گفت: پژوهشگاه قرآن و حدیث متشکل از  ۴ پژوهشکده می باشد. پژوهشکده علوم و معارف حدیث، پژوهشکده تفسیر اهل بیت علیهم السلام، پژوهشکده اخلاق و روانشناسی اسلامی و پژوهشکده کلام اهل بیت علیهم السلام.

قائم مقام پژوهشگاه قرآن و حدیث در پایان این جلسه اظهار داشت: پژوهشگاه آمادگی دارد تا در یک فرصت یک هفته‌ای روش‌های فهم حدیث و نتایج آن را در مراکز آموزشی و پژوهشی اندونزی ارائه نمائد و از سوی نیز از کارشناسان شما جهت سفر به شهر مقدس قم و حضور در پژوهشگاه قرآن و حدیث دعوت می نمائیم تا بتوانیم زمینه ای برای تبادل و تعاملات علمی قوی تری باشد.

  • گروه خبری : پژوهشگاه قرآن و حدیث
  • کد خبر : 2248
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت