۱۲۷۷.امام على عليه السلام: قرآن را زيبا تلاوت كنيد؛ زيرا سودمندترين داستانها [و سرگذشتها ]است، و از آن شفا بجوييد؛ زيرا شفاى سينههاست.
۱۲۷۸.الكافى - به نقل از ابو بصير - : به امام باقر عليه السلام گفتم : هر گاه قرآن مىخوانم و صدايم را به آن بلند مىكنم، شيطان به سراغم مىآيد و مىگويد: تو اين كار را جهت خودنمايى براى خانوادهات و مردم انجام مىدهى .
فرمود: «اى ابو محمّد! با آوازى ملايمتر بخوان ، به طورى كه فقط خانوادهات بشنوند و صدايت را هنگام خواندن قرآن ، در گلو بچرخان؛ زيرا خداوند عزّ وجلّ آواز خوش را كه در گلو چرخانده مىشود، دوست دارد».۱
۱۲۷۹.امام صادق عليه السلام: على بن الحسين (زين العابدين) - كه درودهاى خدا بر او باد - خوشصداترينِ مردم در خواندن قرآن بود ، به طورى كه وقتى سقّاها از درِ خانه او مىگذشتند، مىايستادند و به صداى قرآن خواندن وى گوش مىدادند. باقر عليه السلام نيز خوشصداترينِ مردم بود .
۱۲۸۰.امام صادق عليه السلام: على بن الحسين (زين العابدين) عليه السلام خوشصداترينِ مردم در خواندن قرآن بود و آن را با صداى بلند مىخواند ، به طورى كه اهل خانه آن را مىشنيدند. باقر عليه السلام نيز خوشصداترينِ مردم در خواندن قرآن بود. شبها كه برمىخاست و مىخواند، صدايش را به آن بلند مىكرد و سقّاها و ديگر رهگذران كه از كنار منزل وى مىگذشتند، مىايستادند و به قرآن خواندن او گوش مىدادند .
۱۲۸۱.الاحتجاج: روايت شده است كه امام كاظم عليه السلام خوشصدا بود و قرآن را زيبا مىخواند. روزى از روزها فرمود: «على بن الحسين (زين العابدين) عليه السلام وقتى قرآن مىخواند، گاه رهگذرى بر او مىگذشت و از صداى خوش او از هوش مىرفت. همانا امام اگر چيزى از اين را نمايان سازد ، مردم آن را بر نمىتابند» .
گفته شد: مگر پيامبر خدا صلى اللَّه عليه و آله با مردم نماز نمىخواند و صدايش را به قرآن ، بلند نمىكرد؟
فرمود: «پيامبر خدا صلى اللَّه عليه و آله براى كسانى كه پشت سرش [در نماز ]بودند ، اندازه تاب و توانشان را در نظر مىگرفت» .