ـــــ نامطلوب
ـــــ شاد
ـــــ غمگین
ـــــ هراسان
ـــــ خوشحال
ـــــ خشمگین
ـــــ خشنود
نمرهگذاری [۶]
برای محاسبه احساسهای مثبت (اس پی اِی ان اِی-پی)۱ باید نمرههای این شش گویه را جمع کنید: مثبت، خوب، مطلوب، شاد، خوشحال و خشنود. نمره میتواند از ۶ (پایینترین نمره ممکن) تا ۳۰ (بالاترین نمره احساسات مثبت) متغیر باشد.
برای محاسبه احساسهای منفی (اس پی اِی ان اِی-ان)۲ باید نمرههای شش گویه منفی را جمع کنید: منفی، بد، نامطلوب، غمگین، هراسان و خشمگین. این نمره میتواند از ۶ (پایینترین نمره ممکن) تا ۳۰ (بالاترین نمره احساسات منفی) متغیر باشد.
برای محاسبه تعادل عاطفه (اس پی اِی ان اِی-بی)۳ حالا باید نمره احساسات منفی را از نمره احساسات مثبت کم کنید. نمره به دست آمده میتواند از ۲۴- (ناشادترین نمره ممکن) تا ۲۴ (بالاترین تعادل عاطفه ممکن) متغیر باشد.
تفسیر
اگر نمره شما ۲۴ یا بیشتر شد، نمره بسیار بالایی است که فرض میگیرد شما بهندرت احساسهای منفی یاد شده را تجربه میکنید (اگر اصلاً تجربه کنید)، و بسیار غالباً یا همواره دارای احساسات مثبت هستید.
مرور
این یک مقیاس جدید است که برخی از مولفان مقیاس رضایت از زندگی (دینر و دیگران، ۱۹۸۵) آن را ساختهاند. این مقیاس ۱۲ گویه دارد که ادعا شده است به صورت مساوی بر دامنه گستردهای از هیجانهای مثبت و منفی می پردازد (دینر و دیگران، ۲۰۰۹).