۲۲۰.امام على عليه السلام :خاكسارى ، نيكو ياورى براى دعاست.
۲۲۱.امام على عليه السلام :بر شما باد درخواست كردن [از خداوند] با حالت خوارى و افتادگى و چاپلوسى و خاكسارى و توبه و تركِ گناه.
۲۲۲.امام على عليه السلام :بايد خواهش و تملّق گويى تان [از خداوند ]با حالت خوارى و افتادگى و سپاس گزارى و خاكسارى و توبه و خويشتندارى [از گناه] و پشيمانى و بازگشت [به راه درست] باشد.
۲۲۳.امام على عليه السلام :هر گاه [مسلمان] آرزويى دارد ، بايد از خداوند عز و جل بخواهد و به درگاه او دعا كند.
۲۲۴.امام صادق عليه السلام :خداوند عز و جل به موسى بن عمران عليه السلام وحى فرمود كه : «هر گاه در پيشگاه من ايستادى ، چونان شخصِ ذليل و نيازمند بِايست».
۲۲۵.امام صادق عليه السلام :از جمله اندرزهاى خداوند ـ تبارك و تعالى ـ به عيسى بن مريم عليه السلام اين بود : « ... اى عيسى! با ناتوان ، نرمى و مدارا كن و نگاه بى رمقت را به آسمان بردار و مرا بخوان ؛ زيرا من ، به تو نزديكم ، و مرا جز با حالت زارى و خوارى مخوان و يك دل شو ، كه هرگاه مرا اين گونه بخوانى ، پاسخت مى دهم.
۲۲۶.الكافىـ به نقل از على بن عيسى ، كه سند حديث را به معصوم عليه السلام مى رساند ـ: خداوند ـ تبارك و تعالى ـ با موسى عليه السلام به نجوا پرداخت و در مناجاتش به او فرمود : « ... اى موسى! دو دستت را به خوارى در برابر من بگشاى ، آن گونه كه بنده ، هنگام يارى خواستن از سَرورش مى كند ؛ كه اگر چنين كنى ، مورد رحمت قرار مى گيرى و من ، كريم ترينِ توانايان اى موسى! از فضل و رحمتم از من درخواست كن ؛ زيرا كه اين دو ، در دست من است و جز من ، كسى مالك آنها نيست . هنگامى كه از من درخواست مى كنى ، بنگر كه رغبتت به آنچه نزد من است ، چگونه است؟ ... و مانند كسى كه به آنچه نزد من [از ثواب و پاداش ]است ، چشم دارد و راغب است و از كرده هايش پشيمان ، دعا كن.