يك . پشتكار: براى موفّقيت در كار و دستيابى به خواسته هاى قلبى ، بايد همه نيروى خود را صرف اهدافمان كنيم و همواره به دستاوردهاى نهايى حاصل از تلاشمان بينديشيم. پيروزى و كاميابى در اهداف ، زمانى تحقّق مى يابد كه شما انگيزه رسيدن به آن اهداف را در خود تقويت كنيد. متأسفانه ، بسيارى از افراد در مراحل اوّليه كار ، احساس رضايت و خرسندى مى كنند ؛ ولى پس از رويارويى با مشكلات ، دست از آن كار مى شويند و فكرى جديد در سر مى پرورانند، در حالى كه اگر صبر و شكيبايى به خرج دهند، شايد بيش از چند قدمى با موفّقيت ، فاصله نداشته باشند.
دو . اعتماد به نفس: هميشه اعتماد به نفس خويش را حفظ كنيد و به ديگران نيز مجال ندهيد تا آن را سست و متزلزل سازند . اين را بدانيد كه خودكم بينى و عدم اطمينان ، مانعى بر سر راه موفّقيت و كاميابى است. كسى كه قدرت شگفت انگيز درونى و ارزش هاى وجودى خويش را باور دارد، هرگز در برابر مشكلات ، سر فرود نخواهد آورد.
ترديدهايمان ، خيانتكارانى هستند كه با پندهايى نابه جا ، ما را از هدفمان باز مى دارند، در حالى كه تصميمى راسخ و آغازى به موقع ، فتح و پيروزى را نصيبمان مى سازد.
ز ـ استفاده از فرصت هاى زندگى
هر راه كار اساسى براى مقابله با حسرت ، برمى گردد به اين حقيقت كه فرد ، قدر فرصت ها را بداند ؛ امّا حال بايد ديد كه اين مغتنم شمردن فرصت ، يعنى چه؟ شايد توجّه آدمى به شرايط موجود و بهره بردارى صحيح از آنها به نفع سعادت مادى و معنوى خود ، تعريف خوبى باشد . استفاده از فرصت ، همان سعى و كوشش انسان در اجراى تمام وظايفى است كه اكنون بر عهده دارد. افسوس و حسرت بر گذشته ، يك مانع بزرگ روانى در راه استفاده از فرصت