تفسیر در دو دهه اخیر است. بخشی از مهمترین مقالههای او در کتابی با عنوان قرآن و سنت تفسیری آن (آلدرشات ۲۰۰۱) گرد آمدهاند. وی همچنین یکی از ویراستاران ارشد دائرةالمعارف قرآن (لیدن ۲۰۰۱-۲۰۰۶) و ویراستار راهنمای قرآن بلکول (آکسفورد ۲۰۰۶) بوده است. تا کنون بسیاری از نوشتههای او به فارسی ترجمه شدهاند.
بنیامین تاد لاوسن
لاوسن، متولد ۱۹۴۸، مدرک دکترای خود را در رشته مطالعات اسلامی در سال ۱۹۸۷ از دانشگاه مکگیل دریافت کرد و تا یک سال بعد از آن استاد همان دانشگاه بود. از آن پس تا کنون وی دانشیار دانشگاه تورنتو، و همچنین عضو مرکز مطالعات دینی و مرکز مطالعات یهودی این دانشگاه است. لاوسن کتابها و مقالات بسیاری عمدتا در زمینههای آیین بابی، تصوف، تشیع و تفسیر منتشر کرده است.
رابرت گلیو
رابرت گلیو که هماکنون استاد دانشگاه اگزتر انگلستان است، از سال ۲۰۱۱ تا ۲۱۰۳ عضو انجمن بینالمللی مطالعات فقه اسلامی (ISILS) و رئیس جمعیت مطالعات پارسی (BIPS) بوده و در دانشگاههای آکسفورد، تهران، میجی توکیو، میشیگان، واشنگتن، اورشلیم و لایدن نیز به عنوان استاد مدعو حضور یافته است. زمینههای مطالعاتی او عمدتا شامل تفسیر، تشیع، فقه و اصول فقه، و اسلام در ایران میشود و تا کنون کتابها و مقالات بسیاری از وی در این زمینهها منتشر شده است. به جز دو مقاله ترجمه شده در این کتاب، پیشتر هم مقالات دیگری از وی به فارسی ترجمه شده است. وی علاوه بر عضویت در هیئت تحریریه مجلات علمی مختلف، یکی از ویراستاران مجموعه «فقه و جامعه اسلامی» بریل است.
بروس فاج
فاج هماکنون استاد دانشگاه ژنو است. حوزه مطالعاتی او عمدتا مباحث ادبی و عربی، از جمله هرمنوتیک و تفسیر است. ترجمه صد و یک شب از عربی به انگلیسی و نگارش