تاريخ انتشار: یکشنبه 1395/4/27

دیدار جمعی از اساتید دانشگاه و حوزه علمیه قم با مسئولان مرکز مسیح منجی یونان

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، جمعی از اساتید پردیس فارابی دانشگاه تهران و حوزه علمیه قم با مسئولان مرکز مسیح منجی شهر نفبکتوس یونان دیدار و به گفتگو پرداختند.

این دیدار که عصر روز پنجشنبه ۲۴ تیر ۹۵ با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضا برنجکار، قائم مقام رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث و جمعی دیگر از اساتید با رئیس و دیگر مسئولان مرکز مسیح منجی در شهر نفبکتوس یونان برگزار گردید به بحث و تبادل نظر در خصوص یگانگی خدا، لوگوس یا کلمه الهی، روح القدس، عبادت و معنویت در اسلام و تشیع از یک سو و مسیحیت و کلیسای ارتودوکس از سوی دیگر پرداختند.

رئیس مرکز مسیح منجی شهر نفبکتوس یونان با استقبال از این نوع گفتگوها اظهار داشت: در شرایطی که اعتقاد به خدا و عبادت و معنویت آسیب دیده، باید از این گفتگوها  به سمت همکاری ها حرکت کرد.

لازم به ذکر است رایزن فرهنگی ایران در یونان نیز در این دیدار حضور داشت.

در پایان این دیدار اساتید ایرانی از مرکز مسیح منجی شهر نفبکتوس بازدید کردند.