در بازدید سرپرست بنیاد نخبگان استان قم از پژوهشگاه قرآن و حدیث با هدف تعاملات سازمانی و هم افزایی برای شناسایی و حمایت از جامعه نخبگانی مطرح شد
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضا برنجکار، رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث در بازدید سرپرست بنیاد نخبگان استان قم از پژوهشگاه قرآن و حدیث ضمن خوش آمد گویی و معرفی پژوهشکده های مختلف پژوهشگاه، با اشاره به اعضای هیات علمی نخبه در این پژوهشگاه گفت: بسیاری از پژوهشگران این مرکز مستعدان و نخبگان حوزه علوم اسلامی و انسانی هستند که می توانند کمک بسیاری به حل مسائل کشور در حوزه های فکری، عقیدتی، اخلاقی و روانشناختی داشته باشند.
ایشان همچنین تشکیل هیات های اندیشه ورز را بسیار موثر و راهگشا دانست و امضای تفاهم نامه مشترک با بنیاد نخبگان جهت همکاری بهتر و موثرتر این دو نهاد را خواستار شد.
دکتر سیدسعید رضا منتظری سرپرست بنیاد نخبگان استان قم در این جلسه، اهداف این جلسات را تعاملات سازمانی و هم افزایی برای شناسایی و حمایت از جامعه نخبگانی دانست و گفت: موسسات حوزوی- دانشگاهی پاسخگوی علمی شبهات اعتقادی اجتماعات نخبگانی بر عهده دارند.
دکتر سیدسعید رضا منتظری، به طرح شهید احمدی روشن و شکل گیری هسته نخبگانی در حوزه کلام و روان شناسی اشاره کرد و بیان داشت: یکی از مراکزی که اعضا و پژوهشگران آن غالبا مستعد برتر و نخبه هستند و نخبه پروری در حوزه علوم اسلامی و مطالعات قرآنی از برنامه های اصلی آن است، پژوهشگاه قرآن و حدیث است.
ایشان در ادامه افزود: یکی دیگر از برنامه های فرهنگی بنیاد ملی نخبگان تکریم و الگوسازی از سرآمدان گروه های مختلف علمی از جمله تکریم از نخبگان قرآنی و حوزوی می باشد که می تواند با همکاری پژوهشگاه قرآن و حدیث پیگیری و اجرا شود.
وی همچنین به طرح شهید بهشتی و شکل گیری همکاری استادان با تخصص های مختلف با رویکرد مسئله محوری پرداخت و این طرح را یکی از مجموعه طرح های دانست که پژوهشگاه قرآن و حدیث می تواند با بنیاد ملی نخبگان همکاری داشته باشد.
در پایان حجت الاسلام دکتر حسینی زاده، معاون پژوهش و حجت الاسلام دکتر محمدی مدیر همکاری های علمی پژوهشگاه به تشریح برنامه ها و اهداف بخش های مختلف پرداختند.