اسلامپژوهی نیز از این قاعده مستثنا نیست و این دست پژوهشها نیز به صورت روشمند و نظاممند انجام میشوند.
استفاده از مراکز دانشگاهی و بهره از متون درسی در مقاطع مختلف - اعم از کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی - در حوزه مطالعات و تحقیقات اسلامپژوهی، به مطالعات و تحقیقات اسلامشناسی در اسرائیل لباس روشمندانه پوشانده است و حرکتها و فعالیتهای اسلامپژوهانه در این منطقه، به صورت طبقهبندیشده و ضابطهمند صورت میگیرد. این روش مطالعه و تحقیق، توانسته تحقیقات و پژوهشهای اسرائیل در حوزه اسلام و مذاهب اسلامی را با گامهای بلند و پیشرفته همراه سازد و دانشوران اسلامپژوه در اسرائیل را تا حدودی موفق و پیشتاز گرداند.
نقاط ضعف مطالعات اسلامپژوهی در اسرائیل
عدم توجه کافی به منابع شیعه در مطالعات اسلامپژوهی
هرچند در مطالعات و تحقیقات اسلامشناسی و اسلامپژوهی در اسرائیل با گستره فراوانی از منابع روبهروییم، ولی با کمال تأسف در بسیاری از این تحقیقات، یا بههیچوجه توجهی به منابع شیعی نمیشود و یا اگر توجه شده، به صورت بسیار اندک و نامحسوس بوده است. این کمتوجهی موجب شده تا بسیاری از مراکز و شخصیتهای علمی در اسرائیل، در تحلیلها، بررسیها و ارزیابیهای خود دچار لغزش و اشتباه شوند و از بسیاری از حقایق به دور بمانند. البته برخی از مراکز و شخصیتها با غرضورزی از رجوع به منابع شیعه استنکاف میورزند، اما بیتوجهی بعضی مراکز نیز صرفاً از سرِ بیاطلاعی و عدم آگاهی دقیق و کامل است.
به طور حتم وجود این منابع و استفاده از آنها در تحقیقات و مطالعات اسلامشناسی و اسلامپژوهی، روند کار را تغییر خواهد داد و خروجی کار، یا کاملاً