289
اسلام‌ پژوهی در اسرائیل

۱۹۹۵ هجده ‌بار بازچاپ شده، تجدید چاپ کرده است.۱

موتی رگیو

پروفسور موتی رگیو۲ یکی از اشخاص برجسته در حوزه اسلام‌پژوهی و اسلام‌شناسی در اسرائیل است که بیش‌تر در حوزه جامعه‌شناسی هنر و فرهنگ، فعالیت، تدریس و تحقیق دارد. وی در سال ۱۹۵۴ ملادی، در بوینس آیرس۳ از کشور آرژانتین به دنیا آمد و در سال ۱۹۹۰ میلادی، مدرک دکترای خودش را در جامعه‌شناسی از دانشگاه تل‌آویو دریافت کرد. عضویت در مؤسسه مطالعه روابط میان یهودیان، مسیحیان و مسلمانان در دانشگاه آزاد اسرائیل۴ و عضویت در هیئت علمی دانشگاه آزاد اسرائیل، از جمله فعالیت‌های علمی وی به شمار می‌رود.

موشه شارون

موشه شارون۵ از دیگر شخصیت‌های برجسته در حوزه مطالعات و تحقیقات اسلام‌شناسی در اسرائیل به شمار می‌رود. وی شاگرد دیوید‌ ایولن‌ است.۶ او در سال ۱۹۳۷ میلادی، در حیفا به دنیا آمد و در دانشگاه عبری اورشلیم و دانشگاه لندن، تحصیل کرد و بحث‌هایی را در آکسفورد، پاریس و دوبلن مطرح کرد و در سال ۱۹۶۵ میلادی، عضو هیئت علمی دانشگاه عبری اورشلیم شد و در سال ۱۹۷۱ میلادی، مدرک دکترای تخصصی خودش را در تاریخ اسلامی از این دانشگاه،

1.. رحمتی، «مطالعات اسلامی در فلسطین اشغالی»، ص۲۹۰ـ۲۹۲.

2.. Motti Regev.

3.. Buenos Aires.

4.. http://www.openu.ac.il/jcmcenter/about-arb.html.

5.. Moshe Sharon.

6.. رحمتی، «مطالعات اسلامی در فلسطین اشغالی»، ص۳۰۰.


اسلام‌ پژوهی در اسرائیل
288

(آدنگ)۱ و مریا پولیاک از دپارتمان مطالعات فرهنگی عبری دانشگاه تل‌آویو واگذار شده است. این طرح با همکاری زابینه اشمیتکه از دانشگاه پرینستون و دکتر الکساندر تریگر۲ کارشناس ارشد اسرائیل و نویسنده مرتبط با دانشگاه عبری اورشلیم به انجام رسیده است. هدف از انجام این تحقیقات، بررسی تأثیرپذیری مسلمانان از انجیل و تأثیر قرآن کریم بر ترجمه عربی انجیل در میان مسلمانان، مسیحیان و یهودیان در قرون وسطاست. این کتاب را انتشارات بریل در یک جلد به زبان انگلیسی چاپ و منتشر کرده است.

مصطفی کبها

پروفسور مصطفی کبها۳ یکی از اعضای هیئت رئیسه مؤسسه مطالعه روابط میان یهودیان، مسیحیان و مسلمانان است.۴ وی عضو هیئت علمی گروه تاریخ، فلسفه و مطالعات یهودی در دانشگاه آزاد اسرائیل است و در برخی از دانشگاه‌ها، تدریس و تحقیق دارد.

مناحم میلسون

دکتر مناحم میلسون۵ از جمله شخصیت‌های علمی مشهور در گروه زبان و ادبیات عرب در دانشگاه عبری اورشلیم است که مشغول تدریس و تحقیق در عرصه اسلام‌شناسی و اسلام‌پژوهی است. وی با همکاری دیوید آیولن کتاب فرهنگ‌ لغت عبری  عربی را که تألیف دیوید آیولن و پسح شینار در سال‌ ۱۹۴۷ است و تا سال

1.. Camilla Adang.

2.. Alexander Treiger.

3.. Proffessor Mustafa Kabha.

4.. http://www.openu.ac.il/jcmcenter/about-arb.html.

5.. Menahem Milson.

  • نام منبع :
    اسلام‌ پژوهی در اسرائیل
    تعداد جلد :
    1
    ناشر :
    انتشارات دارالحدیث
    محل نشر :
    قم
    تاریخ انتشار :
    01/01/1399
    نوبت چاپ :
    اول
تعداد بازدید : 1184
صفحه از 334
پرینت  ارسال به