در زمینه آزار زنان و دختران مصری دو ویدئو منتشر کرده است که طی آن از گروهی از دختران و پسران جوان از علت و کم و کیف آزار و اذیتهای خیابانی میپرسد. در این ویدئوها دیده میشود که اکثریت مطلق پسران و دختران رفتار و لباس تحریکآمیز دختران را عامل اصلی آزار و اذیت جنسی زنان در خیابانهای مصر میدانند. مسائلی چون بلندخندیدن، و پوشیدن لباسهای تنگ از مهمترین این دلایل مطرح میشود. دختری جوان در این باره میگوید: «دخترانی هستند که مردان را وادار به آزار و اذیت در خیابان میکنند. آنها به شکل اغواگرانهای راه میروند به نحوی که مردان به سمت آنها میروند و تحریک به آزار و اذیت میشوند». نکته در خور توجه آنکه دخترهای باحجاب فراوانی که خود در معرض آزار قرار گرفتهاند نیز علت اصلی را رفتار دختران بیمبالات میدانند. در این زمینه بسیاری از دانشجویان و حتی مجریهای زن تلویزیون مصر به علت به تنکردن لباسهای تحریککننده نکوهش شده بودند (تابناک، ۱۳۹۳).
مسئلهای که موضوع تجاوز جنسی را از انواع دیگر جرائم و ناهنجاریهای اجتماعی متمایز میکند، پیچیدهبودن مراحل تکوین آن است. ما نمیدانیم در شکلگیری این جرم فجیع، چه ناهنجاریهای اخلاقی دیگری از قبیل سوء مصرف مواد، الکل و... دخیل است. اغلب تحریک از ناحیه قربانی آخرین حلقه این فرآیند است. به دلیل این پیچیدگیها است که قربانیان احتمالی باید حریم امن خویش را وسیعتر از آنچه تصور میکنند حفظ کنند.
۲ ـ ۶. قلمرو بویایی
بوی خوش، دلانگیز و جاننواز است. این ویژگی سبب میشود توجه انسان به کانون بوی خوش جلب شده، به آن علاقهمند و دلبسته شود. حال اگر کانون بوی خوش زن یا مرد نامحرم باشد چه اتفاقی میافتد؟ بیتردید بوی خوش میتواند میل شهوانی را برای کسی که آن را استشمام میکند تداعی کند و خود منشأ تحریک شود. از اینرو «بویایی» قلمرو دیگری برای حریم عفاف محسوب میشود.
استفاده از بوی خوش بهکلی ممنوع نیست، بلکه در بسیاری از موقعیتها کاری پسندیده است. در مقابل، بیتوجهی به بوی بد بدن در آموزههای دینی نکوهش شده است.