تاريخ انتشار: سه شنبه 1395/4/1
کد خبر: 51924

دومین شماره "دو فصلنامه کلام اهل بیت علیهم السلام" منتشر شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، دو فصلنامه کلام اهل بیت علیهم السلام به مدیر مسئولی حضرت آیت الله ری شهری و سردبیری حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدتقی سبحانی در دومین شماره خود که به پاییز و زمستان 94 اختصاص دارد، با شش مقاله کلامی منتشر شد.

در این شماره از فصلنامه می­ خوانید:

۱. فاعلیت انسان در مدرسه کلامی کوفه/ سیدحسن طالقانی؛

۲. ماهیت مستقل اراده از فعل و ذات الاهی درمدرسه کوفه / حسین نعیمآبادی؛

۳. جریان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شناسی راویان روایات خلقت نوری اهل بیت علیهم السلام در دو مدرسه کوفه و قم / امداد توران؛

۴. مؤلفه توجیه در معرفت نقلی اعتقادی / مهدی نصرتیان اهور؛

۵. خاستگاه اندیشة رفض و نسبت آن با واژه رافضه / عبدالمجید اعتصامی؛

۶. دربارة کتاب «خلاصة النظر» / حیدر بیاتی.

لازم به ذکر است دو فصلنامه کلام اهل بیت علیهم السلام با رویکرد علمی پژوهشی و به صاحب امتیازی پژوهشگاه قرآن و حدیث منتشر می شود.

جهت دسترسی به مقالات اینجاکلیک نمائید

علاقهمندان میتوانند مقالات علمی‌-‌ پژوهشی خود را از طریق سامانه ذیل به دفتر فصلنامه ارسال نمایند.

نشانی:    http://kalam.riqh.ac.ir

نشانی:  قم، بلوار ۱۵ خرداد، انتهای شهرک جهاد، پژوهشگاه قرآن و حدیث، طبقه اول، پژوهشکده کلام اهل بیت علیهم السلام / تلفن: ۳۷۱۷۶۵۰۲  - ۰۲۵