تاريخ انتشار: سه شنبه 1393/9/11

نشست علمی "شادکامی در روانشناسی مثبت و اسلام" برگزار شد

باحضور دانش¬پژوهان محققان و علاقمندان
نشست علمی "شادکامی در روانشناسی مثبت و اسلام" در روز دوشنبه ساعت 19:00 مورخه 139309/10برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن وحدیث؛ دومین نشست از سلسله نشست‌های علمی سبک زندگی اسلامی با موضوع "شادکامی در روانشناسی مثبت و اسلام"  توسط  حجت السلام دکتر عباس پسندیده مدیر گروه روانشناسی اسلامی با همکاری مؤسسه آل یاسین برگزار شد.

در این نشست که روز دوشنبه ۱۰ آبان ماه ۹۳ با حضور دانش­پژوهان، محققان و علاقمندان برگزار شد، حجت­الاسلام والمسلمین دکتر عباس پسندیده مدیر گروه روان‌شناسی اسلامی پژوهشکده اخلاق و روان‌شناسی اسلامی، موضوع شادکامی در روانشناسی مثبت واسلام ومباحث مرتبط با آن از جمله: پیشینۀ روان‌شناسی مثبت‌گرا، شادکامی در روان‌شناسی مثبت‌گرا، مفهوم شادکامی در اسلام، پایه نظری شادکامی در اسلام را به تفصیل مورد بررسی وتبیین قرار دادند.

ایشان در بخش دوم این نشست به سوالات علمی حاضران پاسخ گفتند.

شایان ذکر است گزارش علمی این نشست جهت استفاده علاقمندان متعاقبا منتشر خواهد شد.