تاريخ انتشار: دوشنبه 1393/8/19

نشست علمی "بررسی دو رویکرد در اسلام‌پژوهی: اوری روبین و رئووِن فایرستون" برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، نشست علمی «بررسی دو رویکرد در اسلام ‌پژوهی: اوری روبین و رئووِن فایرستون» به همت گروه قرآن ‌شناسی و دانش‌ های پیرامونی پژوهشکدة تفسیر اهل بیت علیهم السلام برگزار می‌شود.

در این نشست علمی آقای محمدعلی طباطبایی از پژوهشگران واحد استشراق ‌پژوهی گروه قرآن ‌شناسی و دانش‌ های پیرامونی پژوهشکدة تفسیر اهل بیت علیهم السلام با معرفی این دو اسلام‌پژوه یهودی به مقایسة دو رویکرد متفاوت (رویکرد آبجکتیو و رویکرد همدلانه) در عرصة مطالعات اسلامی می‌پردازد.

این نشست روز چهارشنبه ۲۱ آبان ساعت ۱۳ در تالار شیخ صدوق مؤسسة علمی فرهنگی دارالحدیث برگزار می‌شود

شرکت برای عموم آزاد است.